• Kenneth Baraas

Gameweek 14: På perrongen

Sesongens kanskje vakreste FPL-tid venter oss, i det vi beveger oss inn i desember. Det rulles opp med runder på rekke og rad, og det er viktig å hoppe på formspillere før de blir allemannseie. Her er rundens spillere på perrongen.Serge Aurier

Kampprogram

Den ivorianske høyrebacken står med ni, fire og seks poeng på sine tre siste ligakamper, startet de siste fem, og leverte en utsøkt scoring i Champions League-kampen mot Olympiakos i midtuka.


Fremdeles tidlig, men det kan tyde på at Mourinho har valgt seg ut en stamme med spillere som skal løfte Tottenham-laget ut av en tung periode.

Laget har sett overraskende rufsete ut bakover, og det er nok noe den portugisiske manageren ønsker å ta tak i. Aurier er også villig med fremover, og hvis innleggene treffer Harry Kane så sitter de ofte.

Prisen på 4.9 millioner gjør det også enklere å vurdere backen.


Dom: Heller mest mot et anbefalt kjøp, men skepsisen til Tottenham-backer sitter i ryggmargen til FPL-managere.


Harry Kane

Kampprogram

Engelskmannen har vært litt avskrevet hittil i sesongen, grunnet prislapp og form. Riktignok er det 17% som eier angriperen, men en god andel er nok såkalte «døde» lag.


Mourinho er kjent for å ha en spydspiss på topp, som skal avslutte angrepene. To mål på to kamper med ny manager kan tyde på at det stemmer.


Dog en vanskelig mann å få inn med tanke på prislappen, og Heung-min Son ser kanskje hakket friskere ut, til en billigere prislapp.


Dom: Kjøp kan vurderes, men Son holdes over.Danny Ings

Kampprogram

Det går aldri en sesong uten en Ings-periode. De periodene bruker som regel å gå over så fort den tidligere Liverpool-spilleren får en ny skade, som han dessverre har for mange av.

Men det skal sies at Southampton-spissen ser frisk ut om dagen, og virker effektiv og giftig foran motstanderens mål.


Fem mål på siste syv, viser også en vedvarende form. Til prisen av kun seks millioner, kan det kanskje være lov å prøve seg.


Dom: Kampprogram, pris og form gjør det aktuelt.
James Tarkowski

Kampprogram

Burnley-stopperen handles inn i hopetall av FPL-managere om dagen (80 000 i skrivende stund).


For så vidt ikke rart med elleville 12 og 17 poeng på de to siste kampene. To «clean sheets», to målgivende og en scoring er fasit mot West Ham og Watford.

Burnley lemper ballen på bakerste, der venter Tarkowski og header ballen inn i farlig område. Det har fungert i de to siste kampene, men det er også stopperens første målpoeng denne sesongen.


Motstanden har vært kanskje to av de svakeste lagene i ligaen for øyeblikket, og programmet blir vanskeligere fremover. Crystal Palace hjemme er overkommelig, men så venter Manchester City og Tottenham.


Lagene som møter Burnley fremover, bør også være oppmerksomme på dødballtrekket til Sean Dyche sitt mannskap.

Dom: Ikke kjøp. Trolig et typisk tilfelle av å «jage» poeng.


Det var rundens spillere på perrongen - lykke til med valgene og runden!

623 visninger0 kommentarer