• Kenneth Baraas

Gameweek 22: På perrongen


Premier League-fotballen er tilbake etter cupspill, og det er klart for å sanke viktige

FPL-poeng. Vi ser på fire alternativer, og vurderer om det er verdt å kjøpe billett.


Raul Jimenez

Kampprogram

Wolves-angriperen var inne i en god stim med ni målpoeng på ni kamper, men har ikke levert på de to siste rundene. Først stilte ulvene med et reservepreget lag på Anfield, der Jimenez fikk 18 minutter på tampen, før formlaget Watford ble for sterke på bortebane.


Det blir for lite data til å fastslå at formkurven til Jimenez, og Wolverhampton, er over, og meksikaneren kan fort slå tilbake i de to neste kampene mot Newcastle (h) og Southampton (b) - to meget pene kamper.


Problemet er dog kamprekka som kommer i ettertid. Liverpool (h), Manchester United (b), Leicester (h) og Tottenham (b) skal alle møtes over de påfølgende fem rundene.


Dom: Kortsiktig? Ja. Langsiktig? Noe usikkert.


Ayoze Perez

Kampprogram

Den tidligere Newcastle-spilleren var et åpenbart valg for mange FPL-managere ved starten av sesongen, men skuffet de som valgte å stole på 26-åringen.


Nå har dog Perez begynt å blomstre i et forrykende tempo. På de to siste rundene har Leicester-spilleren vartet opp med tre målpoeng og fire bonuspoeng, som til sammen har resultert i 23 poeng.


Dog er spilletiden et spørsmålstegn. 67, 18, 63, 90 er fasit på de siste fire rundene. Man kan håpe på at den gode formen gir tilnærmet 90 minutter i hver kamp, men konkurransen er tøff for Perez.


Dom: Noe risikabelt, men prisen, laget og kampprogrammet er godt.


West Ham-offensivt

Kampprogram

David Moyes har kommet inn og satt «fyr» på West Ham-laget. Bournemouth var sjanseløse på London Stadium, og West Ham var gode og effektive i sin 4-0-seier. Felipe Anderson så ut som seg selv igjen, og Sebastian Haller dro fram et kunstverk av en scoring. Til og med Mark Noble så ut som en million dollar, men dit skal man ikke gå.


Dog var det et Bournemouth-lag helt uten selvtillit som ble møtt, og West Ham har for vane å lure inn FPL-managere i mørket fylt av skuffelse. Historien tilsier heller ikke at et lag ledet av Moyes skal fortsette å vinne med store sifre, samtidig som motstander blir tøffere for

London-klubben.


Sheffield United venter først på bortebane, før Moyes` tidligere klubb Everton står for tur. Deretter venter både Leicester og Liverpool.


Dom: Avvent.Jack Grealish

Kampprogram

Mannen med de lange lokkene fortsetter å storspille. Aston Villa har lagt om formasjonen, og Grealish stortrives i en mer offensiv og mer fri rolle. Midtbanespilleren er Villas soleklare «main man», og det er vel kun et tidsspørsmål før engelskmannen befinner seg på både landslag og en klubb høyere opp på tabellen.


95-modellen har en x-faktor ved spillet sitt som gjør ham vanskelig å stoppe for motstanderne. I tillegg til å kunne dra av spillere og sette opp lagkamerater i scoringsposisjoner, så har han også en utsøkt skuddfot.


Dom: Kan avvente til etter Manchester City-kampen, men pris, form og kampprogram fremover gjør dette til et enkelt valg - kjøp.


Det var rundens spillere på perrongen. Lykke til med valgene!


#fotball #fn #norge #spill #soccer #manchesterCity #JackGrealish #AyozePerez #RaulJimenez #gameweek22 #fantasynorge #fantasyfotball #fotballspillere #championsleauge #cupen #AstonVilla #westham #newcastle #Southampton #Wolverhampton

514 visninger0 kommentarer