• Kenneth Baraas

Gameweek 25: Spilleren som kan gi de grønne pilene

Ballen ruller videre, og de som brukte triple captain på Mohamed Salah gliser fremdeles. Rundene kommer tett om dagen, og vi ser videre på spillerne som mange henter inn - og ser om de er verdt å hente inn på FPL-laget.


Pierre-Emerick Aubameyang

Kampprogram

Det var flere skuffede FPL-managere da Arsenal-angriperen ruslet av banen etter å ha sett det røde kortet i kampen mot Crystal Palace. Gabriel Martinelli har plukket opp hansken i Aubameyangs fravær, med to mål på to kamper, men det er ingen tvil om at 30-åringen går rett inn på laget igjen.


Arsenal beveger seg inn i et fint kampprogram, dog kommer det en blank runde i Gameweek 28, og til tross for en liten andel seire er det tendenser til bedring hos London-klubben. Uansett, Aubameyang viste gode form før karantenen. Tre mål på fire kamper var fasiten, og hvis «The Gunners» først scorer så er sannsynligheten stor for at Arsenals fremste angrepsvåpen er involvert.


En fristende mann å se til før Burnley, Newcastle og Everton. FPL-alternativene på topp er heller ikke hva de var tidligere i sesongen, og Aubameyang kan være en mann som kan skyte FPL-managere oppover på listene.


John Fleck

Kampprogram

En billigmann til 5.0 millioner på midtbanen. Siden Gameweek 5, har Fleck spilt 90 minutter i samtlige kamper bortsett fra én. Åpenbart en mann som Chris Wilder stoler på, og selv med Sander Berge inn er det nok fremdeles plass til formspilleren.


Midtbanespilleren står med fem mål og to målgivende denne sesongen, og to av målpoengene har kommet i de tre siste kampene, som har gitt ni og ti FPL-poeng i de to kampene før forrige kamp mot Manchester City.


Som en femtemann på midten, tilbyr Fleck god verdi i et pent kampprogram.

Dean Henderson

Kampprogram


Trolig den første keeperen som har blitt nevnt i denne spalten, men programmet til Sheffield United er for godt til å overse - selv om det kommer en blank runde i Gameweek 28.


«The Blades» har imponert stort denne sesongen, og det samme har Henderson gjort mellom stengene. Keeperen har hele tiden vært klar på at drømmen er å å bli førstekeeper hos Manchester United, der han er på utlån fra, og formen denne sesongen har vært med på å spille ham inn i diskusjonen.


Sisteskansen har et poengsnitt på 5,3 over de syv siste rundene, som følge av to runder med henholdsvis 12 og 11 poeng - kamper der keeperen har plukket opp maks antall bonuspoeng. Det er selvsagt ikke hverdagskost, men med enklere motstand fremover er det lov å håpe at poengsankingen fortsetter.


Ricardo Pereira

Kampprogram

Leicester-backen kjøpes inn i hopetall etter en vanvittig runde sist, der Pereira vartet opp med både mål og målgivende.


Dog må man tilbake til runde 14 for sist gang forsvarsspilleren bidro foran motstanderens mål. Revene har også kun én clean sheet på sine siste ni ligakamper. Samtidig venter Chelsea, Wolverhampton og Manchester City i de tre neste rundene.


Dommen blir å avvente 26-åringen til kampprogrammet løsner mer for Brendan Rodgers mannskap.


Det var rundens spillere på perrongen. Lykke til med valgene!409 visninger0 kommentarer