• Kenneth Baraas

Gameweek 27: Tid for ulvejakt?


En spesielt lang FPL-runde er tilbakelagt, og vi går inn i en runde slik vi kjenner den best. Vi har tatt en titt på noen av spillerne som mange henter inn, og tar en vurdering på om kjøp kan forsvares.Raul Jimenez

Kampprogram


Ulvenes fremste angrepsvåpen er en favoritt hos mange FPL-managere, og nå er nok en gang dags for å se til den meksikanske spissen. Liverpool, Manchester United og Leicester er unnagjort. Der fikk Jimenez kun med seg ett mål, men det er håp om så mye mer i tiden som kommer.


Norwich på hjemmebane er første prøvelse, et lag som virker å stå med ett bein i Championship. Wolves snuser på topp fire, med kun fem poeng opp til Chelsea, og med en god rekke med pene kamper kan de oransjekledde virkelig gjøre alvor av Champions League-drømmen.


FPL-alternativene på topp er ikke hva det en gang var, og Jimenez peker seg ut som ett av de heteste valgene for øyeblikket.


Bruno Fernandes

Kampprogram

Portugiseren har vært med på å skape litt bølger i Manchester Uniteds angrepsspill. Med sin presise dødballfot, var Fernandes en sterk bidragsyter i 2-0-seieren over Chelsea.


Dog er det litt tidlig å friskmelde Ole Gunnar Solskjærs mannskap offensivt. Marcus Rashford er ute med skade, og i de tre kampene før siste kamp ble det scoret null mål totalt. Det ser likevel noe lysere ut med kreativiteten til Fernandes i laget.


De to neste kampene er det gode muligheter for å finne veien til mål for de røde djevlene, men så venter Manchester City, Tottenham og Sheffield United på løpende bånd. Fernandes kan være et tilfelle av «wait and see», i alle fall for de FPL-managerne som ikke liker å ta altfor stor risiko.


Les mer om oddstips for Chelsea - Tottenham kampen!

Oddstips les mer>>


Adama Traoré

Kampprogram

Det er vanskelig å nevne Traoré uten å trekke frem fysikken hans. Jürgen Klopp og Pep Guardiola har begge uttalt i løpet av sesongen at det nesten er umulig å stoppe spanjolen.


Minuttene til hurtigtoget har dog vært noe begrenset i de seneste kampene. Vingen gikk av mot Manchester United med noe som så ut som en skade i skulderen, men det skal han ha ristet av seg ettersom det ble et innhopp allerede i neste kamp. I midtukas Europa League-kamp spilte Traoré 61 minutter. Spilleren har en enorm muskulatur som har vanskeligheter med å spille tre ganger 90 minutter i løpet av en uke, men det er likevel vanskelig å ikke la seg friste til prisen på 5.8 millioner.


Diego Jota kan også nevnes. I kampen mot Espanyol i midtuka scoret han tre av fire mål i en overbevisende 4-0-seier. Pedro Neto sitter dog som en mørk skygge på benken, som er med på å spise minutter av både Traoré og Jota.Dominic Calvert-Lewin

Kampprogram

Det er mange som kaster seg på Calvert-Lewin nå, etter at han scoret og hadde målgivende mot Crystal Palace sist. Everton-angriperen er inne i en god form, og har fire målpoeng på de fire siste ligarundene.


Spørsmålet blir om det er feil tidspunkt å hoppe på angriperen til «The Toffees». Arsenal, Manchester United, Chelsea og Liverpool venter i de fire neste. Det kan fort scores mål mot de tre førstnevnte lagene, men om det er verdt å kjøpe inn en spiller til de kampene er mer usikkert.


Prisen er fin (6.2m), men det kan være en idé å skvise ut litt ekstra midler for å hente enten Jimenez eller Danny Ings, eventuelt ta en sjanse på Jota (6.1m).


Angående eventuelle blanke og doble runder fremover: Følg @BenCrellin på Twitter.

Lykke til med valgene og runden!


Les mer om oddstips for Chelsea - Tottenham kampen!

Oddstips les mer>>


#fotball #FPL #soccer #fantasyfotball #Jimenez #CrystalPalace #Arsenal #Chelsea #Liverpool

#ManchesterUnited #premierleague #mål #fotballnorge #odds #fantasynorge

587 visninger0 kommentarer