• Kenneth Baraas

Spennende spillere i en utfordrende FPL-periode.

Det ble lagt en demper på dobbeltrunden som følge av utsettelsen av Manchester City - Arsenal, og det ligger en usikkerhet over resten av Fantasy Premier League-sesongen. Inntil videre informasjon gjelder det kun å gjøre smarte og gode valg. Vi ser på spillerne som forhåpentligvis kan være med å bidra til noen komfortable runder fremover.Ismaila Sarr

Flere FPL-managere sperret opp øynene da Sarr var med på å påføre Liverpool sitt første ligatap for sesongen. I kampen for to runder siden, vartet Watford-spilleren opp med to mål og en målgivende mot ligalederen. 22-åringen har nylig kommet tilbake fra et skadeopphold som varte i tre runder. I perioden før oppholdet på sidelinja, var fasit fem målpoeng på seks kamper.


Fordelen med Sarr er at Watford spiller kamp i den runde 31, der kun åtte lag er i aksjon. Kampprogrammet ellers er også brukbart, og med god form og forholdsvis god pris er midtbanespilleren vel verdt å vurdere.Diego Jota/Raul Jimenez

Kampprogram

Wolverhampton har spilt seg i målform i det siste, til tross for 0-0 mot Brighton i forrige runde. I de to foregående ligakampene scoret ulvene seks ganger. Jota sto for to av målene, samt hattrick i Europa League, og Jimenez fant også veien til nettet ved to anledninger.


Kampprogrammet er fint, Wolves spiller i runde 31, og spissduoen er forholdsvis fint prissatt - spesielt Jota med sine 6,4 millioner. Begge spillerne virker som «no brainers» i de kommende kampene.

Matt Doherty

Kampprogram

I forrige sesong var det mye snakk blant FPL-managere om å reise en statue av Doherty, men denne sesongen har det vært mer stille fra den offensive høyrebacken. Dog har den målfarlige forsvarsspilleren våknet i de siste rundene. Fasit på de siste fem er 6-6-10-12-6. Ulvene har holdt nullen i fire av fem, og Doherty kan skilte med tre målpoeng i de samme kampene.


Prisen er høy til forsvarer å være (6,2m), men den tidligere FPL-favoritten kan vise seg å bli verdt pengene i de kommende rundene. West Ham, Bournemouth og Aston Villa kan fort bli en liten gullgruve for de oransjekledde.


Marcos Alonso

Kampprogram

Chelsea-backen befinner seg i samme kategori som ovennevnte Doherty: offensiv back som tidligere var en FPL-favoritt. Formen til spanjolen er enorm om dagen, og det er ofte man ser forsvarsspilleren på besøk i motstanderens sekstenmeter. Frank Lampard har ikke favorisert Alonso denne sesongen, men nå kan det se ut til at plassen er hans til å tape. 8, 16 og 6 FPL-poeng på de tre siste, som følge av tre scoringer og en clean sheet.


Den soleklare ulempen er mangelen på kamp i 31, men Alonso utgjør et fint alternativ om man skulle vurdere for eksempel «free hit» i den blanke runden. Kampprogrammet ellers er det i alle fall ingenting å si på.


Lykke til med valgene!

#fotball #fantasyfotball #premierleauge #soccer #Alonso #flp #Chelsea #watford #liverpool #liga #dreamteam #players #games #bet #odds
100 visninger0 kommentarer